Open dag Berg Landbouw te Sappemeer

In opdracht van Berg Landbouw uit Sappemeer heeft DSNRG een zonnestroominstallatie gerealiseerd met een totaal vermogen van ruim 710.000 Watt piek.
Het systeem dat 1.872 panelen telt is in samenwerking met een leverancier van zonnepanelen (DC) en een installateur (AC) tot stand gekomen en geplaatst op een nieuwe bewaarloods.

De firma Van Ee Hallenbouw bouwde deze onlangs voor de opslag van agrarische producten. De loods heeft twee drukvaste cellen met ondergrondse beluchting. Eén cel is geschikt voor circa 1.500 ton uien en de andere cel voor zo’n 2.500 ton aardappelen. De producten worden hierin los gestort. Voorin de loods is een inschuurruimte gerealiseerd van zo’n 800 m2. Deze wordt ook gebruikt als machineberging.

Op vrijdag 2 september 2022 wordt het bedrijf tijdens een open dag voor één dag opengesteld voor publiek. Tussen 10:00 en 17:00 uur zijn geïnteresseerden van harte welkom om de nieuwe loods te bekijken. Ook de betrokken bedrijven zijn deze dag vertegenwoordigd. Uiteraard wordt er voor een hapje en drankje gezorgd.

Locatie: Berg Landbouw, Achterdiep Noordzijde 72, 9611 BV Sappemeer (Groningen)

Zien wij u daar? U bent van harte welkom!

Team DSNRG

Bron: Van Ee Hallenbouw