Vincent Daniels

IMG_5943-1 vincent

Sinds 1 juni 2022 loopt Vincent Daniëls stage bij DSNRG. Vincent is derdejaars student HBO-ondernemerschap en Retailmanagement. Zijn studie en stage kan hij combineren, zodat hij werkervaring op doet bij DSNRG.

Als zoon van Rudy Daniëls is Vincent al van jongs af aan bekend met de sector. Tijdens zijn studie heeft hij een half jaar stage gelopen bij een PV-installatiebedrijf, waar hij ervaring heeft opgedaan als planner en klantenservice medewerker. Daarnaast heeft Vincent in veel verschillende branches gewerkt, wat hem een brede en veelzijdige achtergrond geeft.

Binnen DSNRG houdt Vincent zich bezig met de monitoring van de duurzame energie-installaties. Zijn rol is om te signaleren of de installaties van klanten naar behoren functioneren en te zorgen dat de klanten en leveranciers hierover geïnformeerd worden. Vincent is precies en taakgericht in zijn werk, wat ervoor zorgt dat klanten kunnen rekenen op een juiste werking van hun installaties.

“Ik zie het als mijn rol om in de gaten te houden of de leveranciers de storingen oplossen, zodat de installaties voor de klanten goed functioneren,” zegt Vincent. Hij haalt voldoening uit het bieden van betrouwbaarheid en continuïteit aan de klanten van DSNRG.

Met Vincent erbij heeft u als klant van DSNRG een extra aanspreekpunt voor al uw vragen en zorgen over de werking van uw duurzame energie-installaties. En uiteraard kunt u blijven leunen op de expertise en de jarenlange ervaring van de collega’s van Vincent.

U kunt Vincent bereiken op onderstaande wijze:

IMG_5943-1 vincent