Rudy Daniëls

Directeur

IMG_1319-web

Ing. Rudy is directeur en tevens oprichter van DSNRG. Graag stelt hij zichzelf hier verder voor:

Rudy is achtereenvolgens werkzaam geweest bij Philips Stadskanaal (6 jaar), Philips Groningen (5 jaar), Cordis Roden (15 jaar) en Integron Groningen (4 jaar). Hij heeft in deze periode meer dan 25 jaar ervaring opgedaan met het leiden van afdelingen voor het ontwikkelen, verbeteren en onderhouden van productiemachines. Interne en externe klant-  en leveranciers contacten, zowel nationaal als internationaal, waren hierbij van groot belang.

Hij heeft meer dan 10 jaar bestuurlijke ervaring opgedaan als lid van het managementteam van de ondernemingen Cordis Roden en Integron Groningen. Tijdens zijn gehele periode heeft hij veel kennis van beschikbare concepten in binnenland en buitenland opgedaan en heeft hij veel ervaring met het toepassen van technologie, projectmanagement, fiscaliteit, subsidies en vergunningen.

“Als zoon van een agrariër, wat staat voor praktisch en doelgericht, aangevuld met de opgedane kennis en ervaring bij grote industriële bedrijven wil ik DSNRG aansturen en klanten adviseren vanuit bedrijfseconomisch perspectief ” 

U kunt Rudy bereiken op onderstaande gegevens:

IMG_1319-web