Robbin Oosting

Projectmanager & adviseur

Robbin

Robbin is projectmanager en adviseur duurzame energie installaties bij DSNRG. Graag stelt zij zich hier verder voor:

Sinds 1 september 2020 is Robbin werkzaam bij DSNRG. Robbin heeft in Leeuwarden, aan de Hogeschool van Hall Larenstein, de bachelors Milieukunde en Chemische Technologie gecombineerd. Tijdens haar studie heeft ze kennis opgedaan over de verschillende duurzame technieken en is dit altijd blijven volgen.

Na het afronden van haar studie is ze een tijd werkzaam geweest als Sales Engineer, bij een bedrijf gespecialiseerd in afvalscheidingsinstallaties. Ze heeft de overstap gemaakt naar DSNRG, omdat hier haar interesse in duurzaamheid gecombineerd wordt met haar passie voor de agrarische sector. Deze affiniteit is ontstaan doordat ze “weekendboerin” is op het melkveebedrijf van haar vriend.

Haar energie haalt ze uit het ontzorgen, begeleiden en meedenken met (agrarische) ondernemers, die willen investeren in duurzame energie. Projecten worden steeds complexer en de ontwikkelingen en nieuwe toepassingen op gebied van duurzame technieken volgen elkaar in rap tempo op. Uitdagingen genoeg dus voor nu, en zeker ook in de toekomst!

Met Robbin erbij heeft u als klant van DSNRG een extra aanspreekpunt. En uiteraard kunt u blijven leunen op de expertise en de jarenlange ervaring van de collega’s van Robbin.

U kunt Robbin bereiken op onderstaande gegevens:

Robbin