Danny Weiss

Projectmanager & adviseur

Danny

Danny is projectmanager & adviseur duurzame energie-installaties bij Daniels Smart Energy. Graag stelt hij zichzelf hier verder voor:

Sinds 1 juli 2023 is Danny Weiss werkzaam bij DSNRG. Na zijn studie Bedrijfseconomie aan de Hanzehogeschool Groningen heeft Danny jarenlang ervaring opgedaan als projectleider inkoop, aanbesteden en inkoopprofessionalisering bij de (semi)-overheid. Hij weet hoe belangrijk het is om de behoeften en wensen van de klant te vertalen naar de best passende oplossing.

De reden waarom hij de overstap naar DSNRG heeft gemaakt:
“Als projectmanager zie ik het als mijn missie om klanten te begeleiden bij het investeren in duurzame energieoplossingen binnen de dynamische wereld van duurzame energie. Mijn gedrevenheid komt voort uit het grondig onderzoeken en vormgeven van zaken tot in de kleinste details, waardoor ik een duidelijk en praktisch advies kan geven. Bij DSNRG sta ik nauwer in contact met de klant en is de betrokkenheid nog intensiever. Mijn analytische, realistische, resultaatgerichte en nuchtere instelling stelt mij in staat om samen met de klant de optimale aanpak te vinden voor hun duurzame energieprojecten”.

Met Danny erbij heeft u als klant van DSNRG een extra aanspreekpunt. En uiteraard kunt u blijven leunen op de expertise en de jarenlange ervaring van de collega’s van Danny.

U kunt Danny bereiken op onderstaande gegevens:

Danny