CO2-neutraal werken blijft topprioriteit voor Cumela-leden

Binnen DSNRG zien we dat Cumela leden zich al geruime tijd inzetten op duurzame energieoplossingen, zoals zonnepanelen en elektrische mobiliteit.

Niet alleen de prijs van traditionele energiebronnen, maar ook de stijgende relevantie van CO2-neutraliteit en de eisen van opdrachtgevers drijven deze verschuiving aan.

We zien dat de investeringen niet alleen naar elektrische mobiliteit gaan, maar ook naar elektrische gereedschappen en materieel. Bovendien groeit de vraag naar duurzame warmteopwekking, zoals warmtepompen en lokale elektrische verwarming. Maar ondanks deze positieve ontwikkelingen, staan de bedrijven ook voor uitdagingen.

Netcongestie en de trage implementatie van warmtenetten zijn daar twee voorbeelden van.

DSNRG (voorheen Daniels Smart Energy) staat klaar voor Cumela en haar leden om te adviseren en te begeleiden bij het realiseren van duurzame energie-installaties.

Van conceptvorming tot inbedrijfstelling en monitoring na afloop: DSNRG geeft graag inzicht in de meest optimale oplossingen voor elke specifieke situatie. Heb je een groen grond- of infrastructuurbedrijf en vraag je je af waar je moet beginnen? DSNRG helpt en adviseert graag over de mogelijkheden.

Kijk eens rond op www.dsnrg.nl voor meer informatie en voel je vrij om contact op te nemen voor een vrijblijvend gesprek. Zo kunnen we samen werken aan een duurzamere toekomst!

Bel ons voor een vrijblijvende afspraak op 0592 – 273059 of stuur ons een bericht via het contactformulier op de site.