Nieuwsbrief week 1

Geachte relatie,

We hopen dat iedereen het jaar goed is gestart en met de Covid- versoepelingen (en nog meer op komst) lijkt het normale leven gelukkig weer op gang te komen.

In deze nieuwsbrief zullen wij weer wat nieuwe ontwikkelingen melden.

Beschikkingen

We hebben voor 38 klanten SDE aangevraagd voor zon PV op dak. Daarvan zijn er reeds 36 beschikt. Door de huidige hoge elektriciteitsprijzen zijn deze beschikkingen niet meer als een garantie op de businesscase. Uiteraard ondersteunen wij deze klanten ook graag met de realisatie.

Energiezuinig vastgoed: een stevige ambitie

De overheid heeft klimaatdoelen gesteld.

Het doel van het Klimaatakkoord is dat er in 2030 49% minder CO₂-uitstoot moet zijn ten opzichte van referentiejaar 1990, en dat er 1,5 miljoen woningen van het aardgas af gaan. Uiteindelijk moet in 2050 de gebouwde omgeving energieneutraal en aardgasvrij zijn.

Omdat nieuwbouw al moet voldoen aan strenge(re) regelgeving ( BENG normen ), ligt de belangrijkste opgave voor de gebouwde omgeving bij het energieverbruik verminderen van bestaand vastgoed. Energiebesparende maatregelen nemen en het opwekken van duurzame energie dragen zo bij aan het Klimaatakkoord van Nederland.

Het is in veel gevallen mogelijk uw bedrijf en/of woning energie neutraal of nul op de meter te maken.
DSE wil u daar graag bij helpen.

Vacatures:

Wij zijn ter uitbreiding van ons team nog op zoek naar de volgende toppers:

  • Salesmanager duurzame energie
  • Adviseur/ Projectleider Duurzame Energie
  • Junior adviseur/ Projectleider Duurzame Energie