laatste ontwikkelingen

Geachte relatie,

Opnieuw krijgt u van ons een nieuwsbrief met informatie over de laatste ontwikkelingen.

We zitten inmiddels in een tweede COVID-19 golf. Vanaf heden gelden er de komende 4 weken aanvullende beperkingen. Hoe lastig deze nieuwe uitdaging ook is wij blijven u op alle fronten ondersteunen bij de advisering  en realisatie van projecten op het gebied van de duurzame energie productie. We doen dit zo goed mogelijk binnen de gestelde richtlijnen van het RIVM. Onze medewerkers werken daartoe zoveel mogelijk vanuit huis en beperken zowel zakelijke als privé contacten tot een minimum.

Adviesgesprekken

Voor adviesgesprekken betekent dit dat we eerst met u in overleg gaan over een eventueel locatie bezoek. Mocht dit niet mogelijk zijn dan zullen we of online ( via skype, whatsapp o.i.d.) of telefonisch te woord staan.
 

Op locatie

Voor locatiebezoeken tijdens realisatie of de voorbereidingen daarop, gaan we ook eerst met u in overleg wanneer een bezoek mogelijk is en hoe we tijdens het bezoek de kans op besmetting kunnen minimaliseren. Denk hierbij aan overleg op het bedrijfsterrein of in een goed geventileerde ruimte.

Voor beide situaties geldt dat we de bezoeken zullen beperken tot een noodzakelijk minimum.

Ontwikkelingen team DSE:

Wegens uitbreiding van onze activiteiten hebben we ons team recentelijk versterkt met mevr. Robbin Oosting

Robbin Oosting is projectleider en adviseur duurzame energie installaties bij Daniels Smart Energy. Graag stelt zij zich hier verder voor:
Sinds 1 september 2020 is Robbin werkzaam bij Daniels Smart Energy. Robbin heeft in Leeuwarden, aan de Hogeschool van Hall Larenstein, de bachelors Milieukunde en Chemische Technologie gecombineerd. Tijdens haar studie heeft ze kennis opgedaan over de verschillende duurzame technieken en is dit altijd blijven volgen.
Na het afronden van haar studie is ze een tijd werkzaam geweest als Sales Engineer bij een bedrijf gespecialiseerd in afvalscheidingsinstallaties. Ze heeft de overstap gemaakt naar Daniels Smart Energy, omdat hier haar interesse in duurzaamheid gecombineerd wordt met haar passie voor de agrarische sector.

Deze affiniteit is ontstaan doordat ze “weekendboerin” is op het melkveebedrijf van haar vriend.
Haar energie haalt ze uit het ontzorgen, begeleiden en meedenken met (agrarische) ondernemers, die willen investeren in duurzame energie.
Projecten worden steeds complexer en de ontwikkelingen en nieuwe toepassingen op gebied van duurzame technieken volgen elkaar in rap tempo op. Uitdagingen genoeg dus voor nu, en zeker ook voor de toekomst!
Met Robbin erbij heeft u als klant van Daniels Smart Energy een extra aanspreekpunt. En uiteraard kunt u blijven leunen op de expertise en de jarenlange ervaring van de collega’s van Robbin.

U kunt Robbin bereiken op onderstaande gegevens:
0592-27 30 59 / 06-25 22 56 55
robbin@danielssmartenergy.nl

SDE++ 2020 Najaar

Wilt u hernieuwbare energie produceren of CO2-reducerende technieken toepassen? Dan komt u mogelijk in aanmerking voor de subsidie Stimulering duurzame energieproductie en klimaattransitie (SDE++).
Deze subsidie is bedoeld voor bedrijven en (non-) profitinstellingen in sectoren als de industrie, mobiliteit, landbouw en de gebouwde omgeving.

De SDE++ is een verbreding van de voormalige Stimuleringsregeling Duurzame Energieproductie (SDE+). Deze nieuwe regeling stimuleert naast duurzame energieproductie ook CO2-reductie. Zo wil de overheid ervoor zorgen dat de energietransitie in Nederland haalbaar en betaalbaar blijft. Momenteel wordt de SDE++ uitgewerkt.

De SDE++ is open van dinsdag 24 november 2020, 9.00 uur tot donderdag 17 december 2020, 17.00 uur. Er is een budget van € 5 miljard beschikbaar. Kijk voor meer informatie over de fasering, de maximale subsidiebedragen en de rangschikking van de aanvragen op de pagina Kenmerken SDE++.

Tot slot

We zullen u de komende periode door middel van een nieuwsbrief zoveel mogelijk op de hoogte houden over de actuele stand van zaken. Mocht u toch nog vragen hebben, neem dan gerust contact met ons op.
 
Namens het DSE team,
Blijf gezond en pas goed op uzelf!