Nieuwsbrief Januari 2020

Beste Relatie,

Het is alweer januari en willen wij u een gelukkig en gezond 2020 wensen.
Ook willen we u graag op de hoogte houden van nieuwe ontwikkelingen.

Digitale facturering per 1 januari 2020
 
Vanaf 1 januari 2020 stappen wij over op digitale factuurverwerking.
Wij willen, voor zover nog niet van toepassing, facturen digitaal (in PDF of XML- formaat) verzenden in plaats van een papieren factuur.
Om u de gelegenheid te geven aan het nieuwe systeem te wennen, hanteren we een overgangsperiode tot 1 maart 2020.

Om de overgang van papier naar digitaal goed te laten verlopen, is het belangrijk dat wij uw factuur naar het juiste e-mailadres verzenden.

Mocht de juiste tenaamstelling niet goed op de factuur vermeld staan of heeft u nog aanvullende vragen dan kunt u ons bereiken op 0592-27 30 59 of kunt u mailen facturen@danielssmartenergy.nl
 

Het jaar 2019

2019 is een bewogen en druk jaar geweest. Dit geldt ook zeker voor Daniels Smart Energy. Er zijn het afgelopen jaar diverse projecten opgeleverd en we hebben momenteel een aanzienlijke hoeveelheid projecten in realisatie. Ons personeelsbestand is uitgebreid en zal voor het nieuwe jaar nog meer gaan uitbreiden. We hebben ons 10 jarig jubileum gevierd en op veel beurzen gestaan. Kortom het was een mooi jaar.

2020

Tot zover de eerste ontwikkelingen in het begin van het nieuwe jaar.

Uiteraard staan wij met ons team ook in 2020 tot uw beschikking met advies en projectbegeleiding en ondersteunen wij u graag bij de verduurzaming van uw bedrijf of organisatie.
Wij kijken uit naar een voortzetting van onze prettige, maar vooral vruchtbare en duurzame samenwerking. 

Daniels Smart Energy